foto1
Håndbold
foto1
Gymnastik og krop
foto1
Fodbold
foto1
Motionscenter
foto1
Mou If
Velkommen til Mou idrætsforening

Bevæg dig for livet - hele året.

Oplev glæden ved bevægelse i fællesskab og fællesskabet og socialt liv i foreningen. Vi tilbyder aktiviteter i vand, til lands og for alle i aldersgruppen mellem 0-100 år.Vore uddannede instruktører er med til at sikre udvikling og vedligeholdelse af kroppen gennem træning i vand, leg eller rytmisk træning.

I forår- og sommersæsonen tilbyder vi naturgymnastik for seniorer og walk’n’talk for alle.

Har du en instruktør i maven eller brænder du for at holde lokalsamfundet i gang gennem gymnastikforeningen? Så tøv ikke med at kontakte os! Informationer findes i menuen til venstre. VIl du hellere have det som en fil, så skriv bare.

Tirsdag den 22/1 2019 kl. 16.15 - 17.15. vil gymnastikudvalget gerne invitere til en kop kaffe og et stykke kage, samt til en uforpligtende snak om hvad vi laver som udvalg. Skulle der være nogen, der har tid og lyst til at være med i udvalget, eller overvejer det, men ikke ved hvad frivillig foreningsarbejde indebærer, vil vi gerne snakke om det. Husk også afdelingsmøde den 28. januar, her er alle velkomne.

Da børnely flytter til Storvorde under renovering, er vi interesserede i om vi kan være behjælpelig på nogen måde, Så som evt. om der behov for at vi rykker tiderne en smule.

Hilsen gymnastikudvalget

Redaktør login